woensdag 6 augustus 2014

Derde therapiedag!

Vandaag weer vroeg op om naar de therapie te gaan. Vandaag mocht Rowen mee op het dock. Hij vond dit erg leuk. Paul is vandaag verder ingegaan op Tijmen zijn boosheid. En dan met name hoe hij hier zelf mee om kan gaan. In het gesprek op het dock werd Rowen daar ook bij betrokken. Ik moet zeggen dat het tussen de jongens best goed gaat dus dat werd bevestigd. Verder hebben ze gewerkt aan onder water gaan. Tijmen mocht Paul en Kanoa onder duwen maar daarna duwde Paul Tijmen onder.Dit ging best goed. Tijmen werkt binnen veel met kaartjes waar hij situaties moet beschrijven. Dit is om te kijken of Tijmen situaties goed kan inschatten , dit kan hij best goed. Verder weer heerlijk met Kanoa gewerkt. Wij mochten het tweede gedeelte dichtbij kijken vandaar de nog mooiere foto's. In het nagesprek gaf Paul aan over het slikken dat Tijmen eten beter moet kauwen. En dat hij daar dan bij moet tellen. Nou dat vond Tijmen niet leuk, hij ging helemaal in de weerstand. Maar we hebben er vandaag toch extra op gelet.
Tijmen kreeg nog huiswerk mee om te oefenen met schrijfletters. Ook Heike,taal deskundige/logogpediste, kijkt deze week nog mee naar het lezen en schrijven. Patrick en ik zijn vanmiddag naar een workshop van Paul geweest over belonen en straffen. Dit was erg interessant. De brucknertherapie is verplaatst naar vrijdag. Vandaag weer heerlijk even vertoefd op het strand en na vele malen heerlijk gegeten te hebben van de kookkunsten van oma willeke heeft vandaag opa Henki gekookt. Ook heerlijk!!!
Morgen gaan Henk, Patrick en Rowen vissen op zee. Dus weer op naar morgen!!









4 opmerkingen:

  1. Wauw ! Zo te lezen is Paul een toppertje ! Super dat het zo goed gaat ! Blijf genieten ! Wij blijven jullie volgen ! Liefs Nicolle en familie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi om dit alles te lezen. Maak er nog mooie dagen van. Zijn weer mooie foto's.

    Jurgen, Wilma, Nick en Joelle de Bresser

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super weer om te lezen toppie gr ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  4. weer druk dagje geweest dus! wat een super foto's! fijn om zo met jullie mee te mogen lezen.
    x Angela ellis

    BeantwoordenVerwijderen