vrijdag 1 augustus 2014

Dagje strand en even naar CDTC.

Gisterenavond heeft Tijmen nog even een potje gepest met opa en ging rond 20.15 uur naar bed.
Hij werd vanmorgen om 7.20 uur wakker!! Dit is iets wat thuis nooit gebeurd dus de curacaose zon doet hem goed1 En dan moet de therapie nog beginnen.... Vandaag zijn we naar het sea aquarium strand geweest en hebben we heerlijk vertoefd bij Lions dive.
Na een heerlijke lunch zijn Patrick, Tijmen, Rowen en ik naar het CDTC( Therapie centrum) geweest. Hier hebben we de informatie map opgehaald. We werden weer heel warm ontvangen en het was super om Mathias en Ricarda weer te zien. Ricarda vloog Tijmen echt om de nek!! Ricarda was 3 jaar geleden de therapeute...Dit jaar hebben we Paul. Ik moet zeggen dat Patrick en ik daar erg blij mee zijn. Paul is een psycholoog en met de doelen die wij willen bereiken denken wij dat een psycholoog daar het beste bij aansluit. De therapietijd is 8.00 uur. Ja, dat is erg vroeg.....maar we zijn hier tenslotte voor het welzijn van Tijmen en dan is 8.00 uur de beste tijd!!

4 opmerkingen:

  1. Hallo Tijmen,

    wij wensen jou veel succes met de therapie.
    Milan had de laatste keer ook Paul als therapeut en hij voelde hem perfect aan.
    Laat de zon maar schijnen en dan nog de therapie dat zal goed gaan.
    En voor jullie allemaal geniet van de tijd op CuraƧao.

    Groetjes, Milan, Gerben en Jolanda van Iersel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wouw Tijmen.....wat heb jij lang geslapen!!!!! Tijmen alvast heel veel succes maandag als de therapie gaat beginnen! Liefs van ons (Theo Bianca Myrte & Lars)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat super weer ik heb er alle vertrouwen in dat ze daar weer iets voor jullie kunnen betekenen veel liefs ingrid en familie xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. fijn dat jullie ook nog een goede therapeut krijgen! x Angela

    BeantwoordenVerwijderen